Andreea Bănică, devastată de durere! Artista a pierdut o ființă dragă: „O parte din inima mea vine cu tine”


Andreea Bănică este dărmată după pierderea unei ființe dragi sufletului ei. Artista a dat vestea tristă chiar pe pagina sa de Instagram.Andreea Bănică a trece printr-o perioadă dificilă și suferă foarte tare, patrupedul ei s-a stins din viață. Artista a împărtășit cu fanii săi ultimele momente din viața lui Nino, animăluțul care a fost ca un copil pentru artistă, timp de 16 ani.

„Rămâi cu bine micuțul meu! Te-am iubit ca pe copiii mei…🙏😔 O parte din inima mea vine cu tine 🖤 Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune!”, a scris cântăreața pe Instagram.În urmă cu câteva zile, vedeta vorbea despre problemele pe care cățelul ei le are și despre crizele pe care acesta le face. Patrupedul s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, printre care la rinichi, inimă, coloană vertebrală și chiar și probleme neurologice.

„Suferința lui este și a mea…așa cum am împărțit lucrurile bune, le împărțim și pe cele rele. Nu mă pot aduna, nu mă pot concentra și gândi la nimic. Nino este foarte rău…are foarte multe probleme… Rinichii, inima, neurologic, nu știe de el…coloana praf, piciorul rupt (nu știu cum). Nu se mai poate face nimic din păcate…mă uit la el și mă topesc cu el o dată…”, a scris ea atunci pe Instagram.

Vedeta suferă enorm după animăluțul ei și a încercat să facă tot ce i-a stat în putință pentru a-l ține în viață, însă nu s-a mai putut face nimic pentru el.

  • Andreea Bănică, devastată de durere! Artista a pierdut o ființă dragă: „O parte din inima mea vine cu tine”

related posts

Modifică setările cookies