Andreea Bănică, irezistibilă în costum de baie pe o plajă din Thailanda. Imaginea fără filtre care a stârnit entuziasmul fanilor: „Ești minunată!”


Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, se află în vacanță, în Thailanda. Imediat cum a ajuns pe insula Koh Mak, cântăreața a pozat în costum de baie și le-a arătat urmăritorilor piesajul spectaculos care o înconjoară.


Andreea Bănică se numără printre vedetele care pozează adesea fără machiaj. De asemenea, cântăreața nu este adepta filtrelor oferite de rețelele sociale. Recent, ea a ajuns în Thailanda, împreună cu soțul ei și câțiva prieteni. De la primele ore ale dimineții, vedeta a îmbrăcat costumul de baie și a ieșit la plajă. „Salutari din Koh Mak”, a scris ea în dreptul unui video.

Fanii au fost de-a dreptul fascinați de apariția ei: „Mulțumesc frumos pentru clipuri video. Ești foarte frumoasă, dulce și scumpă”, „Ești minunată”, „Wow, ce frumusețe. Ce corp sexy”, sunt doar câteva dintre reacțiile admiratorilor.

Pasionată de călătorii, artista a început imediat să exploreze insula. Pentru asta, a închiriat un scuter și a pornit la drum.

  • Andreea Bănică, irezistibilă în costum de baie pe o plajă din Thailanda. Imaginea fără filtre care a stârnit entuziasmul fanilor: „Ești minunată!”

related posts

Modifică setările cookies