Andreea Bănică a plecat într-o vacanță exclusivistă

Andreea Bănică are un program foarte încărcat în timpul anului, astfel, oboseala și stresul și-au pus amprenta asupra ei, drept urmare, artista a decis să facă ceva în acest sens.

Vedeta s-a decis că are nevoie de o vacanță binemeritată, așa că a plecat într-o destinație exotică, unde se bucură de relaxare.

Andreea Bănică a împărtășit cu fanii săi de pe Instagram experiența de care are parte în aceste zile și le-a arătat și câteva imagini din paradis.

„Îmi doream de mult timp o vacanță! Eram atât de obosită și stresată încât nu mă mai mulțumea nimic. Voiam să evadez din cotidian, din aglomerația Bucureștiului care nu face decât să mă scurgă de energie.

Voiam să dorm și să mă trezesc într-un loc sălbatic, unde cred că într-o altă viață aș fi trăit. Sunt născută la mare, crescută la Eforie, învățată să merg pe nisip, să îl simt, să ajung seara la apus acasă, udă și cu părul răvășit, bronzată...mirosind a mare.

Faptul că a trebuit să mă mut în București cu tot cu viața mea m-a privat de libertate! Abia aștept să vină vara și până atunci, mai evadez când am ocazia.

Vă las niște imagini aici, nu fac jurnale de călătorii, pentru că nu aș putea să mă relaxez așa cum îmi doresc. Experimentez locuri, mă bucur de ele și las aici amintiri frumoase și pentru voi, ai mei”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.


Sursă foto: Instagram