Andreea Mantea, despre Cristi Mitrea: "Câte bătăi am îndurat de la el, chiar și cu copilul în pântec"


Andreea Mantea a rupt tăcerea despre relația cu tatăl copilului ei, a făcut dezvăluiri surpinzătoare și a explicat și de ce Cristi Mitrea nu apare în certificatul de naștere al copilului.


Pentru wowbiz.ro, Andreea a făcut afirmații șocante:
 
„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui".
 
 
 
 
 
Mai mult, vedeta a spus că a fost bătută de Cristi Mitrea chiar și în timp ce era însărcinată: 
 
„Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec. (...) Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem. (..)Mă văd nevoită să fac această declarație publică pentru că nu îmi vine să cred ca își permite să vorbească atât de ieftin și golănesc despre mama copilului lui, dar și despre copilul lui. Nu înțeleg de ce aruncă în mine cu noroi, punând la îndoială faptul că acest copil este al lui. (...) Dacă a hotărât să intre în viața lui, ca tată, de ce susține așa ceva acum? De ce se bate cu pumnii în piept cu mândrie că acest copil este al lui, dar totuși nu știe ce înseamnă colici, scutece, dureri de dinți, primii pași, prima julitură, cum să își lege șireturile sau cum să aline o durere."
 
Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo!

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII ÎN GALERIA FOTO

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA ÎNTREBAREA MESEI ROTUNDE:

FOTO: ANDREEA MANTEA FACEBOOK

 

  • Andreea Mantea, despre Cristi Mitrea: Câte bătăi am îndurat de la el, chiar și cu copilul în pântec

related posts

Modifică setările cookies