Andreea Marin, așa cum nimeni nu a mai văzut-o! Vedeta s-a filmat în pantaloni mulați, pe banda de alergat


Puțini se așteptau să o vadă pe „Zâna Surprizelor” într-o asemenea ipostază! Andreea Marin s-a îmbrăcat în colanți și și-a arătat formele în cea mai nouă postare a sa de pe rețelele de socializare.

Tag-uri:

Andreea Marin este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute persoane din lumea mondenă românească. Mulți o știu drept „Zâna Surprizelor”, o femeie rafinată, elegantă și foarte discretă, calități care i-au adus mult succes de-a lungul anilor. 

Ține foarte mult la fanii săi, așa că nu ezită să le arate, în social media, câteva dintre activitățile sale zilnice, exact așa cum a făcut și de această dată. Vedeta este foarte atentă la aspectul său fizic, iar în ultima perioadă a trecut prin multe transformări, având acum o siluetă tonifiată.

Sportul este la ordinea zilei și a ținut să le arate tuturor acest lucru, așa că s-a îmbrăcat într-o ținută sport, extrem de mulată și a început antrenamentul pe banda de alergat.

"Sunt pusă pe schimbări în ultimul an, e timpul să schimb și banda de alergare, să trec la un nivel superior. Au trecut trei ani și vreau o experiență nouă. Banda veche încă merge perfect, își găsește locul în altă parte, însă îi știu circuitele deja pe de rost. 

Iar banda nouă este mult mai ofertantă. Ia să-i dăm și drumul, în paralel", a spus Andreea Marin în timp ce demonstra entuziasmul ei pentru noul echipament.Foto: Instagram

  • Andreea Marin, așa cum nimeni nu a mai văzut-o! Vedeta s-a filmat în pantaloni mulați, pe banda de alergat

related posts

Modifică setările cookies