Andreea Marin, fotografie de colecție cu ambii copii ai lui Ștefan Bănică jr.


Vedeta de televiziune a avut parte de-o zi de sâmbătă specială, alături de fiica sa, Violeta, și de fiul său vitreg, Radu Ștefan.


Andreea Marin și-a surprins fanii cu o nouă fotografie de familie, făcută la o cafenea din centrul Bucureștiului. Dar nu la orice cafenea! Ci chiar la cafeneaua deschisă de Radu Ștefan Bănică, adică fiul ei vitreg.

Andreea Marin și fiica sa, Violeta, au trecut pe la Coffee House să mănânce o prăjitură și să bea o limonadă împreună cu gazda localului. Radu Ștefan s-a arătat foarte bucuros de vizita surorii sale și a fostei soții a tatălui său și, cel mai probabil, tratația a fost din partea casei.

Oricum, cele câteva fotografii postate de Andreea Marin pe rețelele de socializare i-au făcut o reclamă consistentă, cât să atragă și alți clienți iubitori de cafea, răcoritoare și deserturi delicioase.

„Zi de neuitat pentru mine: cea mai bună felie de tort de mere făcut ca la mama acasă și o limonadă cu fructe răcoroasă și gustoasă, servite chiar de Radu Ștefan la cafeneaua sa, The Coffee House! Și tortul de banane ales de Violeta mi-a făcut cu ochiul, însoțit de limonada ei cu mentă. Nu beau cafea, dar mireasma care te învăluie de cum intri e minunată!“, a scris Andreea Marin în postarea sa, alături de o fotografie de colecție cu Violeta și Radu Ștefan.

„M-a cucerit căldura locului, dar și mândria de a-l vedea pe Ștefan ca gazdă primitoare, firește, parcă ieri era copilul dulce de numai câțiva anișori... Azi e student la teatru, partener în acest business în care se implică trup și suflet, nici nu știu când a trecut vremea! Sunt mândră de cei doi frați care sunt înalți cât mine acum și vă recomand cu căldură un popas în inima orașului, la o cafea, un ceai, o gustare sau o prăjitură de casă!“, a mai scris „Zâna“.

FOTO: Instagram

 

  • Andreea Marin, fotografie de colecție cu ambii copii ai lui Ștefan Bănică jr.

related posts

Modifică setările cookies