Andreea Marin se numără printre cele mai cunoscute, apreciate și îndrăgite vedete din lumea mondenă românească, este urmărită în număr foarte mare și reprezintă, pentru multe femei, un adevărat exemplu de urmat! Diva se află pe micile ecrane de foarte mulți ani și nu de puține ori s-a confruntat cu momente dificile sau inconfortabile, însă unul în mod special i-a rămas în memorie.

Zâna Surprizelor își aduce aminte un moment de la debutul unei emisiuni difuzate chiar pe data de 1 aprilie. Înconjurată de aproximativ 250 de persoane, vedeta s-a împiedicat și a tras o căzătură de zile mari, iar totul a fost surprins pe camere.

„Am simțit cum îmi pică sufletul. Era o emisiune de 1 aprilie, așa s-a nimerit. Studio nou, frumos, strălucitor, neatins de pașii omului și o scară uriașă pe care eu coboram uneori la începutul emisiunii. O scară lucioasă, nou-nouță, spiralată. Pe tocuri, cu rochie lungă… Ideea era că mâna curentă era solidă, scara la fel de solidă, dar alunecoasă.

Când am ajuns la bază, m-am ridicat imediat – am avut puterea, adrenalina. Ce am văzut a fost suflul publicului, care în loc să izbucnească în râs, oamenii au făcut la unison gestul acela de ajutor, să se ridice și să mă ajute, să mă prindă”, a spus Andreea Marin.

Foto: Instagram