Andreea Moromete: "Survivor, ai fost o lecție de viață"


Andreea Moromete a fost unul dintre cei mai controversați concurenți la Survivor, dar a fost și este și apreciată de mulți. 


În ziua finalei Survivor România, Andreea Moromete a povestit pe pagina sa de Instagram:
 
"Mulțumesc Survivor pentru tot! Ai fost o lecție de viață pe care aveam nevoie să o învăț pentru a putea evolua și pentru a scoate toate traumele la suprafață că mai apoi să încep vindecarea. Mulțumesc oamenilor care au fost și sunt lângă mine indiferent de orice, mai ales după părăsirea competiției. În scurt timp mă întorc în raiul meu de care mi-a fost dor zilnic și din care nu vreau să mai plec vreodată. TR viiin!"
 
Andreea Moromete are 23 de ani, s-a născut în Alexandria (județul Teleorman), dar acum locuiește în Capitală. S-a mutat în București pentru a urma cursurile Academiei de Poliție. Mulți o cunoșteau înainte de a participa la Survivor datorită prezenței pe rețelele de socializare. În concurs, a făcut parte inițial din echipa Războinicilor, după care a intrat în tribul Taino.  
 
După eliminare, Andreea a intrat live La Măruță și a mărturisit:
 
„Chiar îmi pare rău dacă am dezamăgit pe cineva. A fost o lecție de viață. M-am speriat și eu de ce lecții am avut. Îmi făceam cruce când mă vedeam."

Vezi mai multe în Galeria Foto

Vezi și VIDEO:

  • Andreea Moromete: Survivor, ai fost o lecție de viață

related posts

Modifică setările cookies