Andreea Raicu, mesaj de adio pentru Răzvan Ciobanu: ”Răzvan a devenit o persoană destul de controversată”


Andreea Raicu și creatorul de modă Răzvan Ciobanu au avut parte de o prietenie frumoasă, timp de mulți ani.


Pe blogul personal, Andreea Raicu a scris despre moartea fostului său prieten, dar și despre creațiile acestuia, pe care le adora. 

Citește și: Răzvan Ciobanu, despre viața sa sentimentală: ”După dragoste eu am alergat întotdeauna”

”Pe Răzvan l-am cunoscut în urmă cu peste 10 ani și viața ne-a apropiat. Eram absolut îndrăgostită de creațiile lui. 

Mi-aduc aminte că fusesem invitată prima oră la festivalul de film de la Cannes la o premieră și urma să merg pe celebrul covor roșu, unde nu puteai să fii altfel decât WOW, iar Răzvan a făcut asta. Mi-aduc aminte că am coborât în holul hotelului Martinez și am simțit privirile admirative ale celor din jur, însoțite de întrebări despre creatorul rochiei pe care o purtam, iar eu eram atât de mândră, pentru ca cel care o crease era chiar lângă mine”, și-a amintit Andreea Raicu.

”Am început să petrecem mult timp împreună, să ieșim, să mergem în vacanțe cu ceilalți buni prieteni ai mei, să ne povestim viețile, să fim alături în momentele mai grele și să ne plângem sau să râdem de ce ni se întâmplâ.

În ultimii ani, viețile noastre s-au schimbat mult, la fel și noi. Raăzvan a devenit o persoană destul de controversată, ceea ce a atras și multe discuții în jurul lui.

Însă Răzvan nu a fost doar așa și acesta este motivul pentru care am simțit să scriu aceste câteva rânduri. 

Îmi doresc să nu rămână în mintea oamenilor doar ca un om dezechilibrat și controversat, în căutare de senzațional. Vreau să rămână și acea parte mai puțin vizibilă în ultimii ani a omului extrem de talentat, creativ, superamuzant, empatic, grijului și care știa să fie un prieten”, a încheiat Andreea Raicu emoționantul articol despre Răzvan Ciobanu.

Foto: andreearaicu.ro

 

Vezi și: Dieta-minune a lui Razvan Ciobanu

related posts

Modifică setările cookies