Jennifer Lopez, în vârstă de 54 de ani, este una dintre cele mai cunoscute și ascultate cântărețe intrnaționale, însă comportamentul său lasă de dorit! Vedeta, care se laudă cu o avere de 400 de milioane de dolari, ar fi în pragul divorțului de Ben Affleck, iar surse din anturajul său au spus că s-ar fi ajuns în punctul acesta din cauza comportamentului cântăreței.

Mai multe persoane au acuzat-o că este foarte „fițoasă” și au descris-o ca fiind „o persoană cu adevărat neplăcută”.

„Am lucrat în culise la unul dintre concertele ei. Toți angajații au fost instruiți să nu se uite la ea”, a declarat o persoană care a lucrat cu Jennifer Lopez, pentru Daily Mail

„Șoferilor de limuzină li s-a spus să nu vorbească și să nu se uite la diva Jennifer. N-aveau voie să o privească nici în oglinda retrovizoare”, a mai declarat o sursă.

În cadrul unui clip video de pe TikTok, realizat de către influencerița LABellatini, fanii lui JLo au aflat ce presupune „regula fără contact vizual„ pe care le-a impus-o diva angajaților săi. 

„Am un prieten care a lucrat la un proiect cu J. Lo și l-a dat afară. A oprit toată producția pentru că a privit-o în ochi. Mai am cam 15 povești ca asta”, a spus LABellatini.

O altă persoană a scris, pe platforma X: „Am lucrat o un resort de schi din California. Înainte să se cazeze ea, am primit o avertizare că nu avem voie să o privim în ochi. Nu mi-a venit să cred așa ceva!”.

Foto: Getty