Angela Rusu, botez de 25.000 de euro pentru fetița ei. “Miracolul si minunea noastră”


Cântăreața de muzică populară a devenit mămică la 46 de ani, iar acum a venit timpul să-și creștineze bebelușul. Petrecerea care a urmat acestui eveniment a fost una plin de fast.

Tag-uri: #Angela Rusu #botez

Angela Rusu și fiica ei au rămas însărcinate în aceeași perioadă și au născut la diferență de două săptămâni. Recent, artista și soțul ei, Marius Moldovan, au  botezat-o pe Maria, acum în vârstă de patru luni.

Conform click.ro, nașe de botez au fost Maria Dragomiroiu și soția lui Silviu Prigoană, iar oaspeții au purtat costume tradiționale din zona lor de proveniență. 

Petrecerea, la care au participat 200 de persoane, a avut loc la un hotel de lux din Dej, acolo unde soțul Angelei Rusu a comandat un castel din Ucraina, înalt de 4 metri, în care să se joace copiii invitaților. 

Nicu Paleru, Georgiana Lobonț, Marius Ciprian Pop, Aurel Tămaș și fratele cântăreței Andra, Săndel Mihai, alături de soția sa, Aurora, s-au numărat printre invitații din sfera muzicală, iar atmosfera a fost susținută de Dan Bittman și trupa Holograf.

Conform sursei citate mai sus, botezul a costat în jur de 25.000 de euro. 

Foto: Facebook

Outfitul perfect la Untold!

  • Angela Rusu, botez de 25.000 de euro pentru fetița ei. “Miracolul si minunea noastră”

related posts

Modifică setările cookies