Angelique Boyer a împlinit 31 de ani. Ce mesaj romantic i-a transmis iubitul ei, Sebastian Rulli


Pe 4 iulie, Angelique Boyer a împlinit 31 de ani, iar cu această ocazie iubitul ei, Sebastian Rulli,  i-a scris un mesaj romantic pe contul lui de Instagram. 


Actorul în vârstă de 43 de ani și-a arătat toată dragostea pe care o simte pentru partenera lui, împărtășind o fotografie senzuală a ei, alături de acre a scris: "Soarele trece și apoi luna, deci zilele trec. Tu ești totul. Tu ești luna mea pentru că te visez, tu ești soarele meu, pentru că mă luminezi. Tu ești viața mea! La mulți ani, cerul meu! Te iubesc emorm și-ți urez tot ceea ce e mai bun!". 

 

Postarea a strâns 500.000 de aprecieri și mii de comentarii de la fanii celor doi actori.

 

 

Sebastian Rulli și Angelique Boyer sunt de 5 ani împreună și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea telenovelelor.    

 

Actorul s-a căsătorit în 2007 cu  Cecilia Galiano, cu care un copil și de care a divorțat în 2011.

 

Deși a declarat de multe ori că o iubește enorm pe Angelique Boyer, Sebastian Rulli a mărturisit că nu  simte nevoia să facă nuntă: "Nu știu de ce să mă căsătoresc dacă sunt așa de fericit. Nu cred atât de mult în căsătorie. Cred că este o bucată de hârtie, o semnătură care nu lasă nimic clar. Cred în dragoste și angajament real ", a mai spus el.

 

Vezi în GALERIA FOTO mai multe fotografii cu Sebastian Rulli și Angelique Boyer

 

Pe protvplus.ro poți vedea momente speciale din emisiunile tale preferate:

 

  • Angelique Boyer a împlinit 31 de ani. Ce mesaj romantic i-a transmis iubitul ei, Sebastian Rulli

related posts

Modifică setările cookies