Angelique Boyer, mai frumoasă decât o sirenă din povești. Cum arată la plajă actrița în vârstă de 31 de ani


Angelique Boyer şi-a cucerit fanii cu ultimele fotografii de vacanţă. 

Tag-uri: #Angelique Boyer

Angelique Boyer  se iubește cu Sebastian Rulli și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea telenovelelor. 

 

 Angelique a stârnit un val de admirație pe rețelele sociale, după ce a postat mai multe fotografii din vacanță.  Ea a pozat în mai multe costume de baie, care i-au pus în evidență trupul de sirenă. 

 

Deschide GALERIA FOTO pentru a vedea mai multe imagini 

 

Angelique Boyer și Sebastian Rulli s-au îndrăgostit în timp ce filmau telenovela ‘Spune-mi că eşti a mea’ . "Adevărul este că profesia noastră ne permite să învățăm că trebuie să trăim 100% în prezent pentru că nu știm unde vom fi mâine!", a explicat actorul în vârstă de 43 de ani. Deocamdată, niciunul dintre ei nu dorește să semneze certificatul de căsătorie.

 

"Desigur, planul meu de viață este să fiu fericit.", "Căsătoria nu este un scop pentru mine, din fericire nici pentru Angie". Actorii au împlinit luna aceasta șașe ani de relaţie.

 

"În fiecare zi am șansa de a face ceva diferit și de a avea parte de momente frumoase, ne bucurăm de viaţă cât mai mult! Eu iubesc plaja şi orice fel de activitate în aer liber", a mărturisit Sebastian Rulli.

 

 

Deși a declarat de multe ori că o iubește enorm pe Angelique Boyer, Sebastian Rulli a mărturisit că nu  simte nevoia să facă nuntă: "Nu știu de ce să mă căsătoresc dacă sunt așa de fericit. Nu cred atât de mult în căsătorie. Cred că este o bucată de hârtie, o semnătură care nu lasă nimic clar. Cred în dragoste și angajament real ", a mai spus el. 

 

 

  • Angelique Boyer, mai frumoasă decât o sirenă din povești. Cum arată la plajă actrița în vârstă de 31 de ani

related posts

Modifică setările cookies