Anna Kournikova n-are vârstă! Pictorial sexy de senzaţie


La 37 de ani şi mamă de gemeni, rusoaica Anna Kournikova n-a pierdut nimic din frumuseţea cu care făcea furori în perioada în care era jucătoare de tenis.


Partenera de viaţă a lui Enrique Iglesias a fost solicitată de varianta rusească a revistei Cosmopolitan pentru un pictorial sexy de senzaţie.

GALERIE FOTO MAI JOS

Kournikova şi Iglesias au devenit părinţi de băiat (Nicholas) şi fată (Lucy) în decembrie 2017, iar mămica Anna s-a recuperat rapid, în special cu ajutorul şedinţelor prelungite de fitness. Revenită la dimensiunile specifice unui fotomodel, fosta tenismenă a primit cu încântare propunerea celor de la Cosmopolitan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Thankyou #Спасибо @cosmopolitan_russia I ❤️ you #cosmo25

A post shared by ???? Anna ????Аня (@annakournikova) on

Pe pagina sa de Instagram, rusoaica a postat poza cu coperta revistei, dar şi un filmuleţ „behind the scenes” (în spatele scenei), în care apare extrem de provocator, într-o lenjerie intimă de culoare roşie şi cu o jachetă neagră agăţată de umărul drept.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????????@cosmopolitan_russia #cosmo25

A post shared by ???? Anna ????Аня (@annakournikova) on

Chiar dacă locuieşte în prezent la Miami, în Statele Unite, Anna Kournikova a rămas foarte populară în ţara natală, pe care a părăsit-o la frageda vârstă de 10 ani. Din păcate, cariera sa în tenis s-a încheiat prematur, la numai 23 de ani, din cauza unor accidentări. Ea va rămâne în istorie ca singura jucătoare care a pătruns în Top 10 mondial (pănă pe locul 8) fără să câştige vreun turneu în circuitul WTA.

FOTO Profimedia

  • Anna Kournikova n-are vârstă! Pictorial sexy de senzaţie

related posts

Modifică setările cookies