Anna Lesko, certată de fani pentru ținuta în care i-a urat “La mulți ani” fiului ei: “Puteai avea o ținuta un pic mai normală”


Fiul Annei Lesko a împlinit 10 ani, iar cei doi au marcat momentul printr-o ședință foto memorabilă. Vedeta i-a urat lui Adam “La mulți ani” și printr-o postare pe Instagram, cu imagini de la pictorial. Reacția fanilor însă nu a fost cea așteptată.

Tag-uri:

“Adam, suflet minunat și fericirea noastră, astăzi ai împlinit 10 ani sănătoși! Te iubim cum nu am știut vreodată că o putem face. Te dezvolți frumos, armonios și cu multă încredere în tine!

Îți mulțumesc, pentru toate lecțiile pe care mi le aduci în viață zilnic, pentru "metamorfoza" mea pe care ai "inițiat-o" acum 10 ani. Mă faci fericită și mândră de tine! TE IUBESC, ADAM”, a scris Anna Lesko pe Instagram.

Însă fanele nu au putut trece cu vederea ținuta Annei Lesko, pe care au considerat-o nepotrivită pentru o asemenea ocazie.

“Cred totuși că puteai avea o ținuta un pic mai normală dat fiind că e o sesiune foto dedicată fiului cu ocazia zilei de naștere .. nu ești nici în videoclip nici la tv”.

“Băiat frumos, educat clar, mama frumoasă și ea deșteaptă, însă prea dezbrăcată aici și uneori”.

“Băiat frumos! Mama frumoasă, dar cam dezbrăcată! Numai bine!”, au scris fanele.

  • Anna Lesko, certată de fani pentru ținuta în care i-a urat “La mulți ani” fiului ei: “Puteai avea o ținuta un pic mai normală”

related posts

Modifică setările cookies