Antonia, dezamăgită de unii români! Artista a fost taxată aspru de fani: „Țară unde tu ai decis să profesezi”


Logodnica lui Alex Velea nu este deloc mulțumită de modul în care se comportă anumite persoane din țara noastră, lucru pe care l-a mărturisit în mediul online. Iritați, unii fani au luat atitudine și i-au transmis mai multe mesaje răutăcioase.

Tag-uri:

Antonia, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din showbiz-ul românesc, s-a aflat în mijlocul unor discuții tensionate în mediul online. 

Datorită meseriei sale, logodnica lui Alex Velea călătorește mult prin România, dar pe lângă admiratorii care abia așteaptă să o vadă a întâlnit și persoane răutăcioase sau invidioase. Despre subiectul acesta a vorbit pe Instagram, iar mesajul pe care l-a transmis a stârnit mai multe reacții din partea urmăritorilor săi.

„Țară frumoasă, dar lumea o strică rău de tot… Avem niște caractere în țara asta… răutăcioși rău! Nu o să ne schimbăm niciodată. Trist. Din păcate prea mulți oameni frustrați la noi…

Să nu uităm de rasism… Mai suntem și asta. E groasă cu voi… Sunteți perfecți rău”, a spus Antonia pe contul său de Instagram

Publicat fiind pe InstaStory, fanii artistei nu au putut comenta mesajul său, dar unii au găsit o altă metodă. La una dintre fotografiile vedetei se află o reacție din partea unei persoane, care nu a fost deloc de acord cu ceea ce a spus cântăreața despre România și despre români.

„Ai postat pe story că în România sunt rasiști ,sunt oameni răi ,invidioși s.a.m.d ! Sunt româncă plecata din Romania de la 14 ani cu copil născut în Italia și crescut aici până la 4 ani , după care am decis să și continue creșterea în România , țară unde ai decis și tu să profesezi și să crești, să faci copii, să cresti profesional datorita oportunităților! Deci hai să dăm României credit pentri ceea ce ne-a oferit și ne oferă! Tu ai venit din State și ai devenit faimoasa datorita lucrurilor care s-a putut crea în România”, a fost comentariul dur pe care l-a primit faimoasa cântăreață.

Sursă foto: Instagram

  • Antonia, dezamăgită de unii români! Artista a fost taxată aspru de fani: „Țară unde tu ai decis să profesezi”

related posts

Modifică setările cookies