Arată spectaculos din toate unghiurile! Cea mai sexy prezentatoare meteo din lume, apariție năucitoare la piscină


Și din spate și din față, Yanet Garcia arată fenomenal! Nu degeaba a primit titulatura de cea mai sexy prezentatoare meteo din lume. 


Cunoscută și ca „La chica del Clima” (n.red Fata de la meteo), Yanet Garcia este una dintre cele mai sexy prezențe din social media. 

Mexicanca în vârstă de 32 de ani are nu mai puțin de 15 milioane de urmăritori pe contul de Instagram. 

Prezentatoarea meteo a ridicat gradele în termometre după ce s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie minuscul, din două piese. Yanet Garcia este cunoscută pentru instantaneele sale uluitoare, iar fanii o asaltează zilnic cu complimente sau cereri în căsătorie. 

Ca să arate așa, Yanet face sală aproape zilnic, iar după exerciții se relaxează la piscină. În imaginile postate de la piscina unei săli de fitness din New York, Yanet arată spectaculos în bikini. 

Vedeta a primit numeroase complimente, iar imaginile au adunat peste 240.000 de like-uri în doar câteva ore. 

„Cât ești de frumoasă!”, „Mi-ar plăcea să fii mama copiilor mei!”, „O sirenă în galben!”, „O zeiță!”, „Excepțională, ca de fiecare dată!”, „O femeie dulce și încântătoare!”, „Prea perfectă!”, „Ești o zeiță a frumuseții în bikini!”, „Ce corp poți să ai!”, „Divină!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de urmăritorii lui Yanet. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos)

Pe lângă rubrica meteo, Yanet face bani și din modelling și social media. Tânăra este cunoscută și pentru faptul că a fost primul model care a apărut pe coperta primei ediții mexicane a revistei Penthouse. Potrivit site-urilor de specialitatea, Yanet ar avea o avere de circa 3 milioane de dolari. 

Fotografii: Instagram @YanetGarcia
 
  • Arată spectaculos din toate unghiurile! Cea mai sexy prezentatoare meteo din lume, apariție năucitoare la piscină

related posts

Modifică setările cookies