Are 42 de ani, dar arată ca la 20! Ileana Lazariuc, complimentată pentru cea mai recentă apariție: „Semeni cu mama ta! Peste voi anii nu trec! Sunteți unice”


De câțiva ani, Ileana Lazariuc duce o viață discretă, departe de lumina reflectoarelor, tocmai în însoritul Dubai. Fosta noră a lui Ion Țiriac se ocupă de creșterea celor doi băieți pe care îi are din căsnicia cu Ion Țiriac Jr. 


Admiratorii mai au ocazia s-o vadă pe rețelele de socializare. Fiica Anastasiei Lazariuc postează rar imagini, însă atunci când o face complimentele curg valuri.

Recent, fostul model a postat câteva fotografii, în care apare într-o ținută îndrăzneață. Ileana arată fabulous într-o rochie galbenă, cu decupaje sexy, și fără sutien. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai jos).

„Ești neschimbată!”, i-a scris actrița Elvira Deatcu pe Instagram, acolo unde și buna ei prietenă Alina Pușcău i-a lăsat câteva inimioare.

„Cea mai frumosă”, „Ești superbă!”, „Nu ești deloc schimbată, au trecut anii dar tu arăți la fel ca acum 17 ani la filmări”, „Naturală”, „Woow, ce femeie frumoasă!”, „O frumusețe! Nu îmbătrânești niciun pic!”, „Cea mai frumoasă femeie din România”, „Semeni cu mama ta! Peste voi anii nu trec! Sunteți unice”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de prietenii și urmăritorii modelului. 

Ileana și Ion Țiriac Jr. au divorțat în 2017

Fotomodelul și fiul magnatului Ion Țiriac au decis să-și spună adio în 2017, după ce în ultimii doi ani de căsnicie nu s-au mai comportat ca soț și soție, ci doar ca doi părinți pentru băieții lor: Alexandru și Nicholas.

Potrivit viva.ro, Alexandru (16 ani) și Nicholas (14 ani) nu doar că au moștenit frumusețea părinților lor, ci și pasiunea bunicului lor, magnatul Ion Țiriac.

Alexandru face tenis și chiar celebrul său bunic l-a îndrumat spre acest sport. Băieții care locuiesc cu mama lor în Dubai au activități extrașcolare și merg la o școală privată.

Fiul cel mare o întrece în înălțime, iar mezinul i-a moștenit ochii și este bucățică ruptă din mama sa. (Vezi foto în GALERIA FOTO de mai jos)

Fotografii: Instagram

  • Are 42 de ani, dar arată ca la 20! Ileana Lazariuc, complimentată pentru cea mai recentă apariție: „Semeni cu mama ta! Peste voi anii nu trec! Sunteți unice”

related posts

Modifică setările cookies