Are 48 de ani, dar puștoaice de 18 visează la el. Pedro Pascal, imagini incendiare în revista Esquire


După 20 de ani de cariera în care s-a chinuit să dea lovitura la Hollywood, Pedro Pascal se bucură, în sfârșit, de momentul lui de glorie. „Moment” însă e prea puțin spus – „Este lumea lui Pedro Pascal”, scrie revista Esquire, care l-a pus pe actor pe coperta sa, în numărul din aprilie. A devenit cunoscut după rolurile din "Game of Thrones" și "Narcos", însă de abia „Mandalorian” și „The Last of Us” i-au adus faima mondială și l-au transformat într-un adevărat superstar.


Acum toată lumea vrea o „bucățică” din Pedro Pascal. A fost invitat să găzduiască celebra emisiune Saturday Night Live, mii de fani se înghesuie să îl vadă la evenimente gen Comic Con, organizatorii Oscarurilor l-au invitat să acorde un premiu... iar acum revista Esquire l-a convins să pozeze sexy și să le ofere un interviu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esquire (@esquire)

Actorul, care este originar din Chile, a vorbit despre anii grei la Hollywood, în care se chinuia să se facă remarcat. Deși a avut zeci de roluri și e în industria filmului de mai bine de 20 de ani, abia de curând a primit recunoaștere pentru munca sa. Este adorat de întreaga planetă, de la copii până la tineri și bunici.

Buna lui prietenă, actrița Sarah Paulson, a dezvăluit că în anii 2000 obișnuia să îi ofere lui Pascal banii câștigați din diverse joburi ca să aibă ce mânca. „Acum toată lumea vrea o bucățică din Pedro!”, spune ea.

 

Pedro Pascal plănuise să renunțe la actorie dacă nu reușea să dea lovitura până la 29 de ani. A durat însă mai mult decât și-a imaginat...

„Am murit de atâtea ori. În viziunea mea, dacă nu obțineam suficientă expunere până la 29 de ani, eram terminat”, spune Pascal.

Acum actorul se obișnuiește cu noul său statut – de sex simbol la aproape 50 de ani. „Ce urmează pentru mine? Habar n-am! Dar sper să nu fie ceva care să conteze mai mult pentru alții decât pentru mine!”.

 

SURSA FOTO: ESQUIRE

  • Are 48 de ani, dar puștoaice de 18 visează la el. Pedro Pascal, imagini incendiare în revista Esquire

related posts

Modifică setările cookies