Are 52 de ani și cinci copii, dar poate fi confundată cu o adolescentă. Cum a fost pozată Nicole Murphy în timpul liber


Are 52 de ani, a născut cinci copii, dar arată precum o adolescentă, puțini fiind cei care ar crede că a depășit bariera de 50 de ani.


A fost soția lui Eddie Murphy din anul 1993, până în 2006, are împreună cu actorul nu mai puțin de cinci copii, însă Nicole, fosta lui soție, arată în continuare superb.

Nicole Murphy i-a păstrat numele actorului, însă nu este recunoscută doar drept fosta soție a lui Eddie, ea fiind fotomodel, om de televiziune, designer, actriţă şi femeie de afaceri.

Cea mai mare fiică a sa are 30 de ani, iar mezinul familiei are 18 ani, însă diferențele fizice dintre ei și Nicole sunt insesizabile, putând fi considerată sora lor mai mare.

În urmă cu câteva zile, vedeta de 52 de ani a fost fotografiată de paparazzi în timp ce se plimba cu bicicleta pe străzile din Santa Monica. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți și un top strans sub bust, femeia a impresionat cu fizicul perfect tonifiat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Christmas!!! ????

A post shared by Bria (@bria_murphy) on

Eddie Murphy mai are încă cinci copii din alte patru relalții, în afară de cei făcuți împreună cu Nicole Murphy.

Vezi și: Anghel Damian: Sfaturi utile despre scrisul unui scenariu. Când facem bine, #NeFacemBine

  • Are 52 de ani și cinci copii, dar poate fi confundată cu o adolescentă. Cum a fost pozată Nicole Murphy în timpul liber

related posts

Modifică setările cookies