Are o talie de viespe și un chip de păpușă. Cum s-a filmat Eriana Blanco în oglindă, ca să demonstreze că este 100% naturală


Eriana Blanco este model, actriță și makeup artist. Ea și-a câștigat celebritatea ca model Instagram, după ce a început să-și etaleze talia de viespe în ținute sexy. În prezent, ea are o comunitate de 3,7 milioane de urmăritori pe această platformă de socializare. 


Eriana Blanco se mândrește cu formele ei 100 % naturale, însă puțini cred că femeia de 39 de ani nu a apelat niciodată la bisturiu. Talia ei este incredibil de subțire, iar chipul pare de porțelan ca al unei păpuși Barbie. Femeia nu ascunde faptul că machiajul îi ascunde unele imperfecțiuni ale tenului.

Eriana se bucură de aprecierea a milioane de oameni. Postările ei adună zeci de mii de like-uri și comentarii: Într-un video recent, ea apare într-un costum de baie minuscul, etalându-și talia foarte subțire.  

„Wow, ești incredibilă”;

„Perfectă!”;

„Ești delicioasă”, sunt doar câteva dintre reacțiile admiratorilor. 

 

Sursă foto: Instagram/ eriana_blanco

Vezi și: Vocea României, sezonul 10: Andra Botez – „Que Sera, Sera"

  • Are o talie de viespe și un chip de păpușă. Cum s-a filmat Eriana Blanco în oglindă, ca să demonstreze că este 100% naturală

related posts

Modifică setările cookies