Are un copil blond, cârlionțat și cu ochi albaștri și nimeni nu crede că este al lui! Cât de frumos e fiul lui Drake


În primăvara lui 2020 Drake și-a uimit fanii cu primele fotografii cu fiul său… în condițiile în care mulți nici măcar nu știau că este tată!


La început, nici lui nu i-a venit să creadă, mai ales că nu avea o relație serioasă: copilul este rodul unei aventuri pe care rapperul a avut-o cu o vedeta de filme pentru adulți. Pe băiețelul lui Drake îl cheamă Adonis și arată că un îngeraș blond cu ochi albaștri. Fanii nu s-au obișnuit nici acum cu ideea că  Drake este tatăl unui băiețel blond cu pielea albă și mulți nu cred că ar fi copilul lui. Totuși, unii sunt de părere că micuțul seamănă cu mama lui Drake, care este blondă.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Fathers Day to all the real g’z handling business ????

O postare distribuită de champagnepapi (@champagnepapi) pe

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Mother’s Day to all the big time women out there doing the hardest work on gods green earth.

O postare distribuită de champagnepapi (@champagnepapi) pe

De “Ziua Tatălui”, care în America s-a sărbătorit pe 21 iunie anul acesta, rapperul a postat o nouă imagine cu micuțul îngeraș, care este și mai frumos că în urmă cu câteva luni.

 

Drake totuși nu a recunoscut copilul până când acesta a împlinit un an. Apoi a cântat despre el în piesa  “Emotionless”: “Nu mi-am ascuns copilul de lume/am ascuns lumea de copil”. Rapperul a dat câteva indicii și despre mama băiețelului: “Nu e iubita mea că Billie Jean, dar puștiul e al meu. La naiba, ne-am întâlnit doar de două ori!”.

Cine e misterioasa mămică? Sophie, o fostă actriță de filme pentru adulți, de origine franceză.

 

  • Are un copil blond, cârlionțat și cu ochi albaștri și nimeni nu crede că este al lui! Cât de frumos e fiul lui Drake

related posts

Modifică setările cookies