Ariel Winter a fost criticată constant pentru kg în plus, dar ea mănâncă cu poftă chiar și la plajă. Cum au pozat-o paparazzi


Acum are 22 de ani și nu mai seamănă deloc cu fetița care a jucat în Modern Family. Ariel Winter este complet transformată și pare că se simte bine în pielea ei deși are câteva kilograme în plus.


Recent, aceasta a fost surprinsă de paparazzi la plajă, alături de iubitul său și câțiva prieteni, iar imaginile nu i-au încântat deloc pe fotografi și nici pe fani.

Deși a fost adesea criticată pentru kilogramele în plus, Ariel Winter pare că se simte bine în pielea ei, mănâncă fără să țină cont de limite, ba chiar cu poftă ar spune cei din jur. Actrița și cei alături de care se relaxa la plajă au luat prânzul pe șezlong.

Cu câteva kilograme bune în plus, actrița nu s-a dat la o parte, ba chiar a consumat cu plăcere din bunătățile din pungă, după care s-a bucurat de un masaj din partea iubitului.

"De fiecare dată când cineva mă vorbește de rău online, îmi oferă șansă de a sublinia cât de important este să te accepți așa cum ești. Va mulțumesc vouă celor care mă criticăți pe Instagram, dar mă face să mă întreb: oare dacă sunteți atât de duri cu un străin online, cât de răi sunteți cu voi înșivă? Opriți această ura! Acceptați-va așa cum sunteți - defectele sunt cele care va fac unici. Îmi iubesc fanii, dar și pe cei care mă critica, pentru că și aceștia au nevoie de iubire", a postat anul trecut Ariel Winter pe Instagram, după ce a fost adesea certată de fani că nu are grijă de siluetă.

Sursă foto: Profimedia Images

  • Ariel Winter a fost criticată constant pentru kg în plus, dar ea mănâncă cu poftă chiar și la plajă. Cum au pozat-o paparazzi

related posts

Modifică setările cookies