Armie Hammer, acuzat că și-a violat amanta timp de patru ore! Declarațiile șocante ale femeii


Recunoscut pentru rolurile pe care le-a avut în filme precum „Agentul de la U.N.C.L.E.”, „Rețeaua de socializare” și „Legenda călărețului singuratic”, Armie Hammer are parte de probleme în ultimele luni.


După ce în luna ianuarie a fost acuzat de mai multe femei de abuz emoțional și fizic, săptămâna trecută el a fost pus la zid de o nouă tânără, care este chiar fosta lui amantă! Aceasta a afirmat că Armie Hammer a violat-o în urmă cu patru ani aproximativ patru ore, timp în care actorul a fost foarte violent și a izbit-o cu capul de perete.

Tânăra, care s-a recomandat ca Effie, a dezvăluit că a fost amanta lui Armie Hammer pe vremea când acesta era căsătorit cu Elizabeth Chambers. Acum în vârstă de 24 de ani, ea a vorbit în cadrul unei conferințe online despre abuzurile la care a fost supusă.

„Pe 24 aprilie 2017, Armie Hammer m-a violat violent patru ore în Los Angeles, timp în care el mi-a izbit capul de perete, făcându-mi vînătăi pe față. De asemenea, el a comis și alte acte de violență împotriva mea, pentru care nu mi-am dat acordul”, a spus Effie, care a fost completată de avocata ei, Gloria Allred, care a afirmat că femeia a depus plângere la poliție.

„Armie Hammer este numit suspect într-o presupusă anchetă privind agresiune sexuală, care a fost deschisă pe 3 februarie 2021”, au afirmat oamenii legii pentru presa din SUA.

Citește șiReacția fostei soții a lui Armie Hammer după acuzațiile de abuz sexual îndreptate împotriva actorului

Deși actorul a afirmat că nu va răspunde acestor acuzații, avocatul lui Armie Hammer a avut o reacție: „Clientul meu subminează și infirmă acuzațiile sale scandaloase. Încă din prima zi, domnul Hammer a susținut că toate interacțiunile sale cu Effie și cu toți ceilalți parteneri sexuali ai săi au fost complet consensuale, discutate și convenite în prealabil și reciproc participative”. Avocatul Andrew Brettler a mai adăugat că acuzatoarea i-a trimis lui Armie Hammer mai multe mesaje grafice prin care detalia dorințele ei sexuale.

foto: Profimedia Images

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și:

  • Armie Hammer, acuzat că și-a violat amanta timp de patru ore! Declarațiile șocante ale femeii

related posts

Modifică setările cookies