Aryana Sayeed, cea mai mare artistă din Afganistan, despre fuga de talibani: Am spus că voi fi ultimul soldat care va părăsi țara-mamă


Aryana Sayeed este cea mai cunoscută artistă pop din Afganistan și a recent a reușit să fugă de talibani. Cântăreața de 36 de ani și-a anunțat fanii că este în siguranță, după un zbor cu peripeții.


Aryana Sayeed a părăsit Afganistanul printre ultimele persoane importante din această țară. Cântăreața, care e și vedetă de televiziune, a dezvăluit că s-a îmbarcat într-o aeronavă de refugiați care a decolat de pe aeroportul din Kabul.

Starleta a avut un drum cu peripeții până să ajungă în avion, alături de alte câteva sute de conaționali.

Am spus într-un interviu că voi fi ultimul soldat care va părăsi țara-mamă și, destul de interesant, asta s-a și întâmplat. Sper și mă rog că, având în vedere schimbările recente, oamenii mei frumoși vor putea începe o viață pașnică fără teama de sinucigași și explozii”, a scris artista pe contul ei de Instagram.

Aryana Sayeed a postat o fotografie din interiorul aronavei care a transportat-o la Doha, Qatar, împreună cu alte câteva sute de refugiați din țara ei.

Vedeta nu va rămâne aici, ci va zbura spre Istanbul, unde locuiește împreună cu soțul ei, Hasib Sayed, care îi e și manager.

Cântăreața a mărturisit că se gândește la compatrioții ei care au rămas să protesteze față de regimul autoritar impus de talibani după preluarea puterii.

Aryana Sayeed s-a născut în Kabul în 1985, însă a trăit în Pakistan de la vârsta de 8 ani, când părinții ei s-au mutat aici. La scurt timp după, familia s-a mutat în Elveția, unde ea a început să cânte.

În 2018, când s-a măritat, artista a donat toți banii strânși la nuntă unor organziații caritabile.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Aryana Sayeed, cea mai mare artistă din Afganistan, despre fuga de talibani: Am spus că voi fi ultimul soldat care va părăsi țara-mamă

related posts

Modifică setările cookies