"Așa arată corpul meu la 44 de ani". Rachel McAdams, ședință foto cu părul la subraț și fără retușuri


Actrița Rachel McAdams, cunoscută pentru producții precum The Notebook, Mean Girls sau About Time, a fost protagonista unui pictorial inedit care celebrează naturalețea și frumusețea femeilor.


În vârstă de 44 de ani, Rachel McAdams a pozat cu păr la subraț și a cerut fotografilor să îi retușeze cât mai puțin posibil corpul, pentru a le arăta oamenilor cum arată ea în realitate, din dorința de a încuraja femile să se accepte așa cum sunt.

Potrivit Dailymail, Rachel, care are un fiu și o fiică cu partenerul ei Jamie Linden, a declarat pentru Bustle următoarele:

 "În această ședință foto, port lenjerie de latex. Dar am avut doi copii. Acesta este corpul meu și cred că este atât de important să se reflecte înapoi în lume. Este în regulă să arăți cât mai bine, să muncești pentru asta și să fii sănătoasă, dar asta este diferit pentru fiecare", a adăugat ea.

În fotografiile respective, actrița poartă două ținute, una neagră, formată dintr-un corset și pantaloni evazați și o rochie albă mulată. În prima imagine, aceasta se află întinsă pe canapea, poziție ce îi lasă la vedere părul de la subraț, iar în cea de-a doua, Rachel a pozat în picioare și recunoaște că pe sub rochia mulată a purtat o lenjerie modetaloare pentru a-i ține sub control formele.

Nu este pentru prima oară când Rachel McAdams încurajează naturalețea în ședințele sale foto. În 2018, la 6 luni după nașterea fiului ei, actrița a pozat pentru revista Girls Girls într-o ținută Versace pe care a accesorizat-o cu două pompe de sân, un îndemn pentru a normaliza alăptarea în public. 

"Alăptarea este cel mai normal lucru din lume și nu pot să-mi imaginez de ce sau cum de este vreodată privit cu dezaprobare. Nici măcar nu cred că trebuie explicat, dar am vrut doar să pun acest lucru acolo, deoarece dacă schimbă măcar percepția unei singure persoane despre ceva atât de natural, atât de normal, atât de uimitor, atunci este minunat", a declarat Rachel la acea vreme.

Sursă foto: Instagram, Getty

Vezi și:

  • Așa arată corpul meu la 44 de ani . Rachel McAdams, ședință foto cu părul la subraț și fără retușuri

related posts

Modifică setările cookies