Așa arată în viața reală, dar după ce se machiază este complet transformat. Felipe Adam petrece 4 ore zilnic ca să arate ca o păpușă Ken


Felipe Adam este numele lui și are numai 17 ani, dar a luat cu asalt internetul după ce oamenii au văzut cum arată atunci când se machiază. 

Tag-uri: #felipe adam #Ken

Este originar din Brazilia și se ocupă cu vânzarea mâncării pe stradă, dar se pare că alta este pasiunea lui adevărată. Felipe a privit ani la rând cum surorile sale s-au jucat cu păpușile și apoi și-a dat seama că este atras de această lume de povești. 

Încă de la 14 ani a început să facă primii săi bani și tot atunci a și știut ce vrea să facă cu ei. Era atât de atras de lumea păpușilor Barbie și Ken, încât a început să își cumpere haine, pantofi, să își ia produse cosmetice și să se transforme într-o păpușă umană.

Transformarea lui este șocantă după ce își dă frâu liber imaginației. Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos.

Sursă foto: Profimedia Images

  • Așa arată în viața reală, dar după ce se machiază este complet transformat. Felipe Adam petrece 4 ore zilnic ca să arate ca o păpușă Ken

related posts

Modifică setările cookies