Așa arăta înainte să își taie urechile și să se acopere cu tatuaje și piercinguri. Cum arată acum acest bărbat este greu de imaginat


Un bărbat care recunoaște că este dependent de tatuaje și-a făcut recent o intervenție chirurgicală care a șocat întreaga lume: a plătit peste 6000 de lire pentru a-și îndepărta urechile. Acesta vrea să semene cu Skull.


Sandro este numele lui și este originar din Germania. Pe rețelele de social media este cunoscut ca Mr Skull Face, iar în ultimii 13 ani a avut parte de 17 intervenții, despre care el spune că l-au ajutat să aibă mai multă încredere în sine.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani spune că interesul pentru transformarea corpului a apărut în anul 2007, atunci când a văzut la televizor pe cineva care avea țepușe în cap. A vrut și el și nu s-a lăsat până nu și-a tăiat urechile pentru a semăna cât mai mult cu ceea ce a văzut.

"Prietenii au încercat să vorbească cu mine despre aceste transformări, mai ales atunci când am decis să îmi tai urechile, dar sunt o persoană care se ține de drumul ei", a declarat Sandro pentru The Sun.

Tânărul mai spune că nici măcar comentariile răutăcioase și negative nu îl afectează, iar pasiunea pentru tatuaje și piercinguri merge și ea înainte.

În momentul de față bărbatul nu are nicio ocupație, este singur și crede că aspectul fizic au afectat în egală măsură relațiile pe care le-a avut, dar și faptul că nu este acceptat la niciun loc de muncă.

"Transformările mi-au schimbat viața, dar nu îmi pasă."

Cu toate acestea, Sandro este decis să nu se oprească aici. Bărbatul de origine germană plănuiește să își taie în viitor și vârful nasului și să își tatueze globii oculari.

În același timp, Sandro le spune celor care se gândesc să apeleze la astfel de transformări să fie prudenți și să se asigure că asta își doresc cu adevărat. 

Sursă foto: Profimedia Images

  • Așa arăta înainte să își taie urechile și să se acopere cu tatuaje și piercinguri. Cum arată acum acest bărbat este greu de imaginat

related posts

Modifică setările cookies