Așa mamă, așa fiică. Xenia Deli, imagine rară cu fetița ei


Xenia Deli este cunoscută în lumea showbiz-ului drept moldoveanca lui Justin Bieber și s-a remarcat de-a lungul timpului cu frumusețea sa ieșită din tipare.


Aceasta a devenit și mai râvnită de paparazzi după ce s-a căsătorit cu un om de afaceri din Iordania, cu 36 de ani mai mare decât ea. În ciuda diferenței mari de vârstă, Xenia pare extrem de fericită lângă Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, ba mai mult decât atât, frumoasa moldoveancă i-a dăruit și o fetiță superbă.

Deși nu i-a dezvăluit încă chipul, Xenia publică adesea imagini pe contul de Instagram cu micuța ei în diferite ipostaze și le-a spus fanilor că își cere scuze că nu mai este atât de activă ca înainte de rețelele de socializare, dar fetița ei este cea care contează acum și preferă să se ocupe de ea în cea mai mare parte a timpului.

Soțul Xeniei Deli a mai fost căsătorit și are încă 3 copii de vârsta ei. Moldoveanca a mărturisit într-un live pe Instagramn că se înțelege foarte bine cu copiii soțului său. 

Citește și: Elena Băsescu, fotografie inedită alături de cei trei copii! Până și Codin Maticiuc a reacționat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sorry guys !!!????She stole my time ????????????

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on

Xenia este răsfățată de soțul ei, care îi face toate poftele. “Soțul meu este foarte darnic. Nu vă pot spune care a fost cel mai scump cadou pe care mi l-a făcut, pentru că va afla o lume întreagă, însă este imens și îmi va rămâne pentru toată viața. Nu este o insulă, dar sunteți pe-aproape cu răspunsul. Soțul meu e un romantic incurabil”, a mărturisit Xenia pentru ea.md.

Sursă foto: Instagram

  • Așa mamă, așa fiică. Xenia Deli, imagine rară cu fetița ei

related posts

Modifică setările cookies