Așa mătușă, așa nepoată! Nepoata Sofiei Vergara este de o frumusețe răvășitoare. Tânăra seamănă leit cu actrița


Sofia Vergara, în vârstă de 51 de ani, are o nepoată superbă, care îi seamănă foarte bine. Cele două au și același stil vestimentar.


Actrița de origine columbiană arată splendid la 51 de ani. Sofia Vergara este o mătușă cool, recent, aceasta a postat pe pagina sa oficială de Instagram poze cu nepoata sa, Claudia Vergara, model și influencer, care îi seamănă foarte bine. Asemănarea dintre cele două este uluitoare, iar diferența de vârstă este insesizabilă, între ele fiind o diferență de 21 de ani.

Claudia Vergara s-a născut în Columbia și este fiica Veronicăi Vergara, sora starului din juriul „America's Got Talent“.

Pe lângă asemănarea fizică izbitoare, Sofia și Claudia Vergara au în comun și același stil vestimentar. Modelul a menționat într-un interviu acordat revistei Us Weekly că împrumută adesea haine de la mătușa sa.

 În postările de pe contul său de Instagram, Claudia promovează adeseori haine și accesorii ale unor branduri celebre. Tânăra de 30 de ani a fost prezentatoarea show-ului „LatinX Now!“, de la Telemundo.

Fizicul fabulos este o trăsătură de familie, căci și fiul Sofiei Vergara, Manol, în vârstă de 31 de ani, moștenește frumusețea acesteia și seamănă foarte bine cu mama sa, notează adevărul.ro.

Foto: Instagram Sofia Vergara/ Claudia Vergara

  • Așa mătușă, așa nepoată! Nepoata Sofiei Vergara este de o frumusețe răvășitoare. Tânăra seamănă leit cu actrița

related posts

Modifică setările cookies