Bar Refaeli, la un pas de accident vestimentar. Cum arată ținuta hot în care a petrecut de ziua ei


Bar Refaeli a împlinit 38 de ani și a dat o petrecere de pomină cu ocazia zilei sale de naștere. Topmodelul israelian și-a făcut apariția într-o ținută de infarct și a postat mai multe imagini de la party pe contul de socializare. 


În urmă cu câțiva ani, Bar Refaeli făcea furori pe catwalk și era unul dintre îngerașii Victoria’s Secret. Bar a fost numită inclusiv „cea mai sexy femeie din lume” și a fost iubita lui Leonardo DiCaprio timp de cinci ani. 

La 38 de ani împliniți și după 3 sarcini, Bar este mai sexy ca niciodată și adoră să pozeze provocator pentru fanii ei de pe Instagram. Modelul are peste 3,7 milioane de urmăritori pe contul de socializare. 

Pentru party-ul organizat de ziua sa, modelul a optat pentru o fustă cu decupaje îndrăznețe și un top negru, transparent. 

„Așa cum mi-a spus soțul meu: sărbătorește în fiecare zi ca și cum ar fi ziua ta. Așa că în ziua în care m-am născut, sărbătoresc viața. Vă mulțumesc în fiecare zi”, a scris Bar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli)

Bar a postat mai multe filmulețe și imagini pe contul de socializare, iar fusta „deocheată” i-a dat ceva bătăi de cap în timpul dansurilor. La un moment dat, modelul a arătat mai mult decât trebuia și chiar a rămas cu lenjeria intimă la vedere. 

Fanii au fost înnebuniți și au felicitat-o pentru felul în care arată, iar unii dintre ei au catalogat-o drept „cea mai frumoasă" femeie de pe Pământ.

Fotografii: Getty Images/ Instagram
 
  • Bar Refaeli, la un pas de accident vestimentar. Cum arată ținuta hot în care a petrecut de ziua ei

related posts

Modifică setările cookies