Bebe Rexha, lovită în față cu un telefon mobil aruncat din public. Artista, îngenuncheată de durere


Cântăreața Bebe Rexha a avut un moment de panică în timpul unui concert susținut în New York. Vedeta a fost lovită direct în față de un telefon mobil, aruncat de un fan aflat în pubic.


Artista în vârstă de 33 de ani era în plin spectacol când a simțit o durere intensă în față. După un moment de șoc, aceasta a căzut în genunchi, pe scenă. Un fan a aruncat cu telefonul spre artistă și a nimerit-o direct în față. Medicii au intervenit pentru a se ocupa de rana vedetei. Mama lui Bebe Rexha a dezvăluit că fiica sa a avut nevoie de trei copci.

 

@euaandreyy que esteja tudo bemm #beberexha ♬ som original - ANDREY

Momentul a fost filmat de mai mulți fani și a fost postat pe rețelele de socializare.

De curând, Bebe Rexha a vorbit despre problemele ei de sănătate din ultima perioada. Vedeta s-a îngrășat 14 kilograme. Aceasta a martursit în cadrul unei emisiuni tv că medicii au diagnosticat-o cu sindromul ovarului polichistic, care are că efect și luarea în greutate. “Sindromul ovarului polichistic reprezintă un dezechilibru hormonal care interferă cu ovulația normală. Femeile cu acest sindrom nu au un ciclu menstrual normal, regulat. Acest dezechilbru homonal afectează și alte sisteme ale corpului, cum ar fi sistemul metabolic și cel cardiovascular”, explică sfatulmedicului.ro.

“M-am îngrășat 14 kilograme într-un timp record… poate chiar mai mult. Dar suntem în 2023, nu ar mai trebui să vorbim despre greutatea oamenilor, ar trebui să fim pozitivi și empatici”, spune Bebe Rexha.

 

@monsterstargaga Fan throws phone on stage and hits Bebe Rexha at tonights NYC concert! #beberexha #phone #nyc #concert ♬ original sound - monsterstargaga

“Dar era normal să se întâmple asta, pentru că sunt în lumina reflectoarelor și eram și mult mai slabă…Însă nu știi prin ce probleme trece un om”, a mai spus artista, care suferă și de tulburare bipolară.

În urmă cu un an și jumătate, vedeta postat un clip pe rețelele de socializare în care spunea, cu lacrimi în ochi, că se simte dezgustătoare la peste 80 kg.

  • Bebe Rexha, lovită în față cu un telefon mobil aruncat din public. Artista, îngenuncheată de durere

related posts

Modifică setările cookies