Becky Holt, cea mai tatuată femeie din Marea Britanie, și-a „pictat” și zonele intime


Și-a acoperit 95% din suprafața corpului cu desene permanente și a tremurat serios când și-a tatuat zonele intime. Becky Holt, devenită cea mai tatuată femeie din Marea Britanie, a dezvăluit cum a fost experiența.


Becky Holt (33 de ani) și-a făcut primul tatuaj la vârsta de 15 ani, când a decis să-și scrie numele iubitului ei de atunci în partea superioară a piciorului drept. A continuat să-și tatueze corpul astfel încât desenele să nu se vadă, însă după 7 ani în care și-a ținut la secret operele de artă a hotărât să dezvăluie tuturor dragostea ei pentru tatuaje.

Azi, doar 5% din suprafața corpului ei este neacoperită de desene și a devenit un candidat serios la titlul de cea mai tatuată femeie din lume.

Becky Holt a dezvăluit că recent și-a tatuat și zonele intime. Într-o intervenție avută în emisiunea This Morning, tânăra din Marea Britanie a recunoscut că a fost o experiență dureroasă, deși nu a fost prima dată când a plâns de durere.

Cea mai dureroasă a fost zona subrațului. Mi-am tatuat ambele subsori. Mi-au dat lacrimile, a fost oribil! Nu se poate vedea acum, dar mi-am acoperit și coastele. Și aici a fost oribil. Mi-am tatuat toate zonele intime. Astea au durut rău de tot”, a dezvăluit femeia, conform The Sun.

 

Becky Holt a devenit mamă la 20 decembrie 2020, când a născut o fetiță. Ea a mărturisit că fiica ei nu va fi nevoită să-și ascundă tatuajele, dacă va dori să-și picteze corpul, și că o va duce personal la cel mai bun artist tatuator din Regat.

Cea mai tatuată femeie din lume e o bunicuță de 71 de ani

FOTO: www.guinnessworldrecords.com

Femeia cu cele mai multe tatuaje și cu cea mai mare suprafață corporală acoperită de desene artistice este americanca Charlotte Guttenberg. În vârstă de 71 de ani, femeia a intrat în Cartea Recordurilor în 2015, când a fost declarată cea mai tatuată femeie senior. În prezent deține 4 titluri Guiness, având tatuaje pe 98,75% din suprafața corpului.

Este căsătorită cu Chuck Helmke, cel mai tatuat bărbat senior. Împreună mai dețin două recorduri: ea – cele mai multe pene tatuate pe corp (216); el – cele mai multe cranii tatuate pe corp (376).

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 10 întrebări pentru Bogdan Micu, cel mai tânăr investitor de la Imperiul Leilor

  • Becky Holt, cea mai tatuată femeie din Marea Britanie, și-a „pictat” și zonele intime

related posts

Modifică setările cookies