Bella Hadid, ca o sirenă la Cannes. În ce ipostaze incendiare au reușit să o surprindă paparazzii


Bella Hadid este una dintre cele mai așteptate vedete de la Festivalul de Film de la Cannes. Deși e model și nu joacă în niciunul din filmele proiectate, aparițiile Bellei pe covorul roșu fac mai multe publicitate Festivalului decât peliculele câștigătoare.

Tag-uri:

De-a lungul anilor, Bella Hadid a făcut valvă cu ținutele ei incediare de pe covorul roșu de la Cannes. Celebra rochie roșie Alexandre Vauthier, purtată la premiera filmului Unknown Girl în 2016 a făcut-o celebră în întreagă lume. "Mi-a fost un pic frică să o îmbrac", a recunoscut ulterior Bella Hadid, care nu și-a dat seama că ținuta sa va avea un asemenea impact.

"De obicei prefer un look simplu pe covorul roșu. Am tendința de a purta negru, așa că rochia roșie a fost un risc pentru mine. Mi-a fost un pic frică, dar am fost încântată de feedbackul primit", a spus modelul.

Deși pare în orice moment la limita unui accident vestimentar, stilista vedetei, Elizabeth Sulcer, a spus că rochia avea un body lipit pe dedesubt.

Deocamdată, la ediția din acest an, Bella Hadid se lasă așteptată pe covorul roșu. Însă cu siguranță va apărea în curând, întrucât paparazzii au fotografiat-o în celebra stațiune din Franța

Sursa foto: Profimedia

  • Bella Hadid, ca o sirenă la Cannes. În ce ipostaze incendiare au reușit să o surprindă paparazzii

related posts

Modifică setările cookies