Bella Thorne a făcut furori la Săptămâna Modei de la Milano într-o ținută transparentă


Bella Thorne s-a prezentat la show-ul Diesel, la Săptămâna Modei de la Milano, într-o rochie de culoarea pielii. Ținuta foarte transparentă i-a scos în evidență rotunjimile corpului. 


Bella Thorne a fost irezistibilă într-o rochie bej super transparentă, pe sub care purta un body tanga, la Săptămâna Modei de la Milano, miercuri, 21 februarie.

Defilarea ei pentru casa de modă Diesel a atras atenția tuturor celor prezenți la spectacol. Bella și-a purtat părul roșu lung și ondulat pe spate. Ținuta a fost accesorizată cu o geantă de mână aurie, cu cercei de aur și cu inelul ei de logodnă cu diamante foarte mare. Machiajul însă a fost discret.

Actrița americană s-a făcut remarcată și în luna ianuarie, la Săptămâna Modei de la Paris, când a purtat un body îndrăzneț auriu și o rochie verde cu decolteu amețitor. Regizor al filmului Her & Him, în vârstă de 26 de ani, Bella este cunoscută pentru aparițiile sale incendiare. În adolescență, ea a recunoscut că stilul ei era „interesant, distractiv și excentric”. Ea a adăugat în interviul din 2014 pentru PEOPLE că posedă „un simț al stilului foarte puternic”.

Actrița a mai spus odată că este „înțeleasă greșit”.„Oamenii mă consideră o tânără petrecăreață și că nu-mi pasă ce spun alții. Când am spus că nu-mi pasă? Cu toții suntem ființe umane nesigure cărora le pasă ce cred oamenii despre noi. Să nu fim ridicoli”, a declarat ea într-un interviu pentru vmagazine.com. (Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Sursă foto: Getty Images

  • Bella Thorne a făcut furori la Săptămâna Modei de la Milano într-o ținută transparentă

related posts

Modifică setările cookies