Betty Stoian: "Mi-am pierdut inelul de logodnă anul trecut"


Betty Blue, fiica lui Florin Salam, și-a pierdut inelul de logodnă și...a primit altul. Mai ales că plănuiește o nuntă inedită, la care să fie..nemachiată. 


„Mi-am pierdut inelul de logodnă anul trecut, chiar de ziua  mea, în Turcia. Am făcut un duș înainte de plecare și l-am pierdut. Am ajuns acasă și nu era inelul. Am ținut foarte mult la inelul ăla!(...) „Mi-a dat alt inel, m-a cerut din nou! Cu nunta însă cred că mai așteptăm 3-4 ani, până se duce toată nebunia cu pandemia. Vreau ca la nunta mea să fiu nemachiată, îmbrăcată cu o rochie simplă, într-un loc unde să fie și munte, și mare, și numai oameni apropiați. Să fie undeva unde nu am mai fost! Eu am făcut cununia civilă înainte să împlinesc 18 ani și după ce am născut am făcut și botezul. La ambele evenimente am fost epuizată! Nu mai vreau să fie așa!”” a povestit Betty, la Kanal D.
 
 
Are 21 de ani, dar are deja o familie frumoasă. S-a căsătorit civil în 2018 cu Cătălin Vișinescu, care este și tatăl băiețelului ei Matthias, în vârstă de doi ani, iar pentru cei doi urmează nunta.
 
 
Vezi pe Pro Tv Plus - Wine Trips Romania – Ep.6 Povestea Cramei Oprișor


  • Betty Stoian: Mi-am pierdut inelul de logodnă anul trecut

related posts

Modifică setările cookies