Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate persoane din România, iar acest lucru se datorează atât intervențiilor estetice pe care le-a făcut de-a lungul timpului, cât și scandalurilor mondene în care a fost implicată. În ultima perioadă, blondina a fost în atenția presei după ce s-a aflat că s-a despărțit de iubitul ei, Gabi Bădălău. Nimeni nu a știut care au fost motivele pentru care s-a produs ruptura, însă Amarah, cea mai cunoscută femeie transgender din România, a dat cărțile pe față.

Într-un videoclip postat pe TikTok, Amarah a povestit o întâmplare pe care a avut-o cu medicii unei clinice celebre din București, a cărei imagine este chiar Bianca Drăgușanu. Influencerița a explicat că a fost dată în judecată atât de vedetă, cât și de clinică, din cauza unor neînțelegeri.

Mai mult decât atât, Amarah a ținut să menționeze și că Bianca Drăgușanu l-ar fi înșelat pe Gabi Bădălău cu medicul ei estetician, dar și că vedeta ar avea legături cu mafia din București.

„Sunt atacată în judecată! Voi fi sau sunt atacată în judecată de două părți: din partea clinicii și din partea Bianca. Bianca Drăgușanu cu fostul meu medic formează un cuplu. Eu toate injectările pe care le-am făcut sunt reușite. Bianca l-a înșelat pe Gabi Bădălău cu medicul meu estetician, medicul meu estetician a înșelat-o pe fosta lui logodnică cu Bianca Drăgușanu. Un circ total! Să vă explic cine e Bianca Drăgușanu din punct de vedere al influenței pe București. Are legături cu mafioți, interlopi, persoane dure... Ceea ce face Bianca Drăgușanu este să manipuleze persoane prin aceste puteri. Mie nu îmi este frică! Eu nu vreau niciun ban!, a povestit Amarah pe TikTok.

Momentan, Bianca Drăgușanu nu a oferit niciun răspuns public pentru aceste acuzații care i se aduc, însă toată lumea așteaptă să vadă unde va duce scandalul dintre cele două.

Sursă foto: Instagram