Bianca Tirsin, apariție seducătoare în costum de baie. Pictorial incendiar cu cea mai frumoasă româncă


Bianca Tirsin este reprezentanta României la Miss Universe 2021. Frumoasa brunetă din Arad și-a surprins recent admiratorii de pe Instagram cu un pictorial, unde apare în costum de baie. 


În vârstă de 21 de ani, Bianca Tirsin este obișnuită cu blițurile aparatului de fotografiat, dar și cu coronița de Miss. Tânăra a câștigat două titluri internaționale la cele mai mari concursuri de frumusețe din lume, iar acum își dorește să scrie istorie pentru țara sa, pentru a treia oară, la Miss Universe. 

Recent, Bianca a postat câteva fotografii realizate de fotograful Daniel Ilinca, iar fanii i-au scris sute de comentarii. 

”Ești din poveste”, ”Minunată”, ”Regină”, Wow, ești superbă!”, au fost doar câteva dintre comentariile de apreciere. Printre cei care au comentat s-a aflat și dansatorul Emil Rengle, care a pus simbolul foc, iar Bianca i-a răspuns cu o inimă.  

Bianca Tirsin este și o vloggeriță cunoscută. Ea postează pe canalul ei de youtube diverse filmulețe legate de antrenamente sportive, nutriție, dar și despre viața cotidiană. Vezi mai multe imagini în galeria foto.

Sursă foto: Instagram/ bianca_tirsin

Vezi și: 

  • Bianca Tirsin, apariție seducătoare în costum de baie. Pictorial incendiar cu cea mai frumoasă româncă

related posts

Modifică setările cookies