Brazilianca Graziella Neves, noua senzație a internetului. Cum se alege cu 1.500 de urmăritori pe zi


Rețelele sociale sunt cele mai indicate locuri în care poți ajunge un star dintr-un simplu anonim. Graziella Neves, o braziliancă lipsită de inhibiții, are un succes uriaș pe Instagram cu postările ei în costum de baie.


Anonimii de azi sunt starurile de mâine. În mediul online, celebritatea se măsoară altfel decât în mod tradițional. Pe TikTok sau Instagram nu trebuie să fii cineva ca să ai succes, ci să faci ceva suficient de îndrăzneț ca să atragi atenția asupra ta.

Graziella Neves este o tânără de 28 de ani din Rio de Janeiro care face senzație pe Instagram cu postările ei incitante. Brazilianca se fotografiază în diverse locații, în costum de baie, iar numărul admiratorilor ei crește de la o zi la alta. 

În doar 48 de ore, tânăra influencer a adăugat peste 3.000 de urmăritori doar cu ajutorul a două postări, semn că noii ei admiratori au văzut ceva special la ea.

Ce poză minunantă cu tine, prințesă”, a comentat un fan nou al tinerei, care a strans o comunitate de 123.000 de urmăritori. Sursa foto@_grazineves

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Graziella Neves a absolvit Facultatea de Marketing și Business Management la Universitatea din Akron, în acest an. În prezent lucrează la o firmă de care se ocupă cu organizarea spațiului din locuințe sau birouri.

Fotografii: @_grazineves

Vezi și VIDEO: 

  • Brazilianca Graziella Neves, noua senzație a internetului. Cum se alege cu 1.500 de urmăritori pe zi

related posts

Modifică setările cookies