Brooke Shields a celebrat Ziua Pământului cu o poză nud. Cum arată acum actrița din Laguna Albastră


Brooke Shields a devenit cunoscută cu rolul din filmul Laguna Albastră, acolo unde i-a cucerit pe telespectatori cu frumusețea ei răvășitoare. 


Actrița, care va împlini 56 de ani la sfârșitul lunii mai, este o prezență activă în mediul online și ține legătura cu fanii ei prin intermediul contului de Instagram. 

În urmă cu câteva luni ea le-a arătat celor peste un milion de fani prin ce chinuri cumplite a trecut după ce și-a fracturat femurul. Recent, actrița i-a luat pe internauți  prin surprindere cu o fotografie de arhivă în care apare complet goală. 

Brooke a postat o poză alb-negru în care apare în costumul Evei pe o plajă pustie. “De Ziua Pământului mă alătur National Geographic pentru a împărtăși unul dintre locurile de pe Planetă care contează cel mai mult pentru mine. Sărbătorește-ți dragostea pentru Planetă cu noi, împărtășind un loc de care îți pasă”, a scris Brooke în dreptul fotografiei.

Actrița n-a spus unde sau când a fost făcută fotografia, dar fanii s-au gândit imediat că Brooke este nostalgică după plajele din filmul Laguna Albastră.

Fotografii: Getty Images / Instagram

  • Brooke Shields a celebrat Ziua Pământului cu o poză nud. Cum arată acum actrița din Laguna Albastră

related posts

Modifică setările cookies