Brooke Shields a răbufnit împotriva mamei sale: a pus-o să pozeze în Playboy în copilarie și să joace rol de prostituată la 11 ani


La 57 de ani, Brooke Sheilds a retrăit, cu lacrimi în ochi, momentele dificile din copilărie, când mama ei a exploatat-o, îndemnând-o să joace rolul unei prostituate și sa pozeze nud. La numai 11 ani fost nevoită să apară goală într-un film și să sărute un bărbat de 27 de ani.


Dezvăluirile sunt făcute în documentarul 'Brooke Shields: Pretty Baby’, al cărui titlu face referire la filmul “Pretty Baby”, din 1978, când Brooke a jucat acel rol de prostituată. 

Actrița spune că nu și-ar lăsa niciodată copiii să ia parte la așa ceva și susține că a fost exploatată de mama sa în copilărie. Nu înțelege cum de aceasta nu a intervenit să o salveze dintr-un mediu atât de toxic, însă, în același timp, nu este supărată pe ea. Mama ei a fost dependentă de alcool și a murit în 2012.

Brooke nu înțelege cum de aceasta a lăsat-o să pozeze în revista Playboy pe când avea numai 10 ani. “Nu pricep cum de i s-a părut în regulă treaba asta. Nu înțeleg”. 

 

Lucrurile nu s-au oprit însă aici: la numai 15 ani, Brooke Shields a jucat în Laguna albastră, care conține multe scene de sex și nuditate. Totuși, producătorii au folosit o dublură pentru mare parte din acestea. Însă, pentru a face reclamă filmului, aceștia au încurajat-o să aibă o relație cu colegul ei Christopher Atkins, atunci în vârstă de 18 ani.

 

Au urmat și mai multe scene provocatoare în drama lui Franco Zeffirelli, Endless Love, și niște reclame extrem de nepotrivite pentru blugii Calvin Klein.

În trecut, Brooke Shields a mărturisit că, în ciuda aparențelor, a făcut pentru prima oară sex la 22 de ani și regret că nu a așteptat mai mult. A fost o dezvăluire care a făcut-o să se aleagă cu porecla “Cea mai faimoasă virgină a Americii”. 

Actrița susține că mama ei a ținut-o departe de tentații și de “prădătorii” de la Hollywood. Totuși, în noul documentar Brooke face o declarație șocantă – susține că fost violată pe când avea un pic peste 20 de ani de un bărbat din industria filmului, în camera de hotel. 

  • Brooke Shields a răbufnit împotriva mamei sale: a pus-o să pozeze în Playboy în copilarie și să joace rol de prostituată la 11 ani

related posts

Modifică setările cookies