Brooke Shields, ședință foto incendiară în lenjerie intimă. Arată incredibil la 57 de ani


Brooke Shields a demonstrat încă o data că frumusețea să este atemporală. La 57 de ani, actrița din "Laguna albastră" a pozat în lenjerie intimă pentru noua campanie a brandului SKIMS, deținut de Kim Kardashian.


Nu este un secret că Brooke Shields este o femeie superbă, acest aspect fiind vizibil încă din copilărie, când și-a făcut debutul la Hollywood. Cu toate acestea, actrița reușește să impresioneze cu fiecare apariție prin forma fizică de invidiat, care ar face invidioasă orice femeie.

Recent, Brooke Shields a fost protagonista unei ședințe foto în lenjerie intimă, iar eforturile făcute în sala de forță și-au lăsat amprenta asupra siluetei sale. Brațele tonifiate, picioarele lungi și abdomenul cu pătrățele ar face orice persoana să se îndoiască de faptul că vedeta a trecut de vârstă de 50 de ani. 

Îmbrăcată în sutienul și ciorapii modelatori creați de brandul lui Kim Kardashian, actrița a pozat ca o adevărată femei fatală. De aceeași părere au fost și fanii acesteia, care i-au umplut secțiunea de comentarii de pe Instagram cu  o serie de complimente.

Alături de Brooke Shields, în noua campanie de promovare a liniei speicale de lenjerie initma SKIMS,  au fost și alte femei de succes precum Juliette Lewis, Chelsea Handler, Cassie, Becky G și Indya Moore.

Sursă foto: Instagram, Getty

Vezi și:
 

  • Brooke Shields, ședință foto incendiară în lenjerie intimă. Arată incredibil la 57 de ani

related posts

Modifică setările cookies