Bruce Willis și-a tuns fiica periuță înainte de o ședință foto realizată la izolare


Bruce Willis nu s-a simțit demult atât de bine cu familia pe care o are cu Demi Moore. Starul din Greu de ucis s-a autoizolat la domiciliu cu fosta soție și se distrează de mama focului.


Bruce Willis și prima sa familie nu duc lipsă de idei de petrecut timpul liber, dovadă stând ultima postare pe Instagram. Actorul de 65 de ani a tuns-o aproape zero pe fiica cea mică a cuplului Willis-Moore, Tallulah. 

A făcut o treabă destul de bună, iar Rumer, fiica mai mare a actorului din mariajul cu Demi Moore, a apreciat că sora ei seamănă cu Ioana D’Arc. 

Schimbarea de look nu e singura distracție a familiei, fiindcă Tallulah a pozat sexy imediat după ce a fost tunsă de tatăl ei.

Aproape 14.000 de oameni care urmăresc contul de Instagram al fiicei lui Willis au apreciat schimbarea de înfățișare. Vezi video AICI! Mulți au văzut în asta o modalitate de a petrece timpul în izolarea de acasă.

Citește și: Cum te afectează izolarea la domiciliu și munca de acasă. Ce poți face

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah (@buuski) on

Bruce Willis și fosta soție, Demi Moore, sunt izolați la domiciliu împreună. Nu știm dacă petrecut sub același acoperiș e o alegere personală și dacă măsurile de limitare a deplasării impuse în SUA le interzic să iasă afară.

Cert este că actorul și fost soție petrec împreună timpul pe care l-au pierdut în cei 20 de ani de la divorț. Actuala familie a lui Bruce Willis, soția Emma Heming și cele două două fiice ale lor, sunt acasă la ei. 

Fotografii: Getty Images 

Vezi și VIDEO: Când facem bine, #NeFacemBine. Adi Nartea, exerciţii fizice în subsolul blocului

  • Bruce Willis și-a tuns fiica periuță înainte de o ședință foto realizată la izolare

related posts

Modifică setările cookies