Burak Ozcivit este de nerecunoscut. A fost considerat unul dintre cei mai frumoși bărbați din Turcia, dar iată cum arată acum


Burak Ozcivit este unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia, care a topit inimile multor telespectatori români cu rolul lui Kemal în serialul „Kara Sevda” (Dragoste infinită).


Actorul avea 30 de ani, când s-a filmat în serialul premiat cu un Emmy în 2017. După apariția în această telenovelă, chipeșul Burak a devenit rapid idolul femeilor.

Au trecut șase ani de atunci, iar în prezent actorul pare vizibil schimbat. El este mai plinuț și poartă mereu barbă lungă. 

Ce-i drept, acest lucru i-a fost cerut și de producătorii noului serial în care joacă- „Kurulus: Osman”

 

Kuruluş Osman a avut premiera în noiembrie 2019 și a înregistrat audiențe foarte mari încă de la primele episoade. Filmul spune povestea lui Osman Gazi (jucat de Burak Ozcivit), fiul lui Ertuğrul Bey, și este o continuare a altui serial de mare succes în Turcia, “Diriliş: Ertuğrul”. Osman Gazi sau Osman I a fost întemeietorul Imperiului Otoman și a trăit între anii 1258-1324.

Burak Özçivit este căsătorit cu frumoasa actriță Fahriye Evcen din 2017. Ei au împreună un fiu, Karan Özçivit, în vârstă de 2 ani. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos).

Sursă foto: Instagram/ Burak Özçivit

Vezi și :

  • Burak Ozcivit este de nerecunoscut. A fost considerat unul dintre cei mai frumoși bărbați din Turcia, dar iată cum arată acum

related posts

Modifică setările cookies