Burak Ozcivit, vizită surpriză în Repubica Moldova. Reacțiile oamenilor când l-au văzut pe celebrul actor din „Suleyman Magnificul” și „Dragoste infinită”


Burak Özçivit, unul dintre cei mai iubiți actori ai Turciei, i-a surprins pe cetețenii moldoveni cu vizita sa în Republica Moldova. Starul din „Suleyman Magnificul” și „Dragoste infinită” (Kara Sevda) a participat la ceremonia de învestire în funcția de bașcan al Găgăuziei a Evgheniei Guțul, scrie perfecte.md


Burak Ozcivit a acordat un interviu pe aeroportul din Chișinău, în care a salutat locuitorii Republicii Moldova, subliniind că este onorat să fie astăzi alături de minoritatea găgăuză (un popor turcic, care trăiește în principal în regiunea autonomă Găgăuzia din Republica Moldova). 

Celebrul actor turc Burak Özçivit a sosit la Comrat, pentru a participa la învestirea bașcanului Evghenia Guțul, care face parte din echipa lui Ilan Shor. Imaginea în care apar cei doi a adunat sute de comentarii pe rețelele sociale. Nu toată lumea a salutat participarea sa la acest eveniment. 

„La inaugurare, la depunerea jurământului, se invită persoane ce dețin un post de rang înalt, ca președinți, miniștri, spicher. În Găgăuzia au invitat actor, parcă ar fi la festival sau la deschiderea unui teatru”; „Trebuia să-l invite și pe Suleyman Magnificul, tare îmi doresc să-l văd”, „Important e că a primit bani pentru asta, da de la cine, nu mai contează”, „N-am înțeles prezența actorului, că doar nu a fost niciun festival de film”

Vestea că Burak Ozcivit a făcut o vizită la Comrat a stârnit glume pe internet

Unii s-au amuzat copios pe marginea subiectului:  „Doamne ferește cine a venit!”, „De râs și de plâns…”, „Dar Nihan unde-i?”, „La Cricova în beci o să-l ducă?”, „Daaaa, neapărat. E doar oaspete de onoare”, „Ce legatură are actorul cu funcția de başkan”, „Legături de vreo câteva mii de euro, presupun”, „Eu ador filmele cu acest actor. Super vizită, mă bucur pentru cei care au avut ocazia să-l vadă în realitate”
 
 

Sursă foto: Facebook/ Ilan Shor, Instagram/ Burak Ozcivit 

  • Burak Ozcivit, vizită surpriză în Repubica Moldova. Reacțiile oamenilor când l-au văzut pe celebrul actor din „Suleyman Magnificul” și „Dragoste infinită”

related posts

Modifică setările cookies