Călugărul care a împușcat un român pe Muntele Athos l-a sunat pe Gigi Becali! Ce i-a spus afaceristului la telefon


Un incident cel puțin bizar a avut loc zilele trecute pe Muntele Athos. Un muncitor român necalificat din Botoșani, în vârstă de 51 de ani, care lucra de doi ani la un schit din Muntele Athos, a fost împușcat de un călugăr.


Cazul șocant a avut loc în urmă cu doar câteva zile, în Grecia. Cetățeanul român, care se ocupa cu activități precum tăiatul și adunatul lemnelor, fiind plătit cu 60 de euro pe zi, s-a aflat în preajma călugărului atunci când acesta a încercat să împuște o pisică. Aceasta a scăpat nevătămată, dar bărbatul de 51 de ani a fost transportat de urgență la spitalul din Halkidiki.

„Ea a venit la picioarele mele. Eu m-am ridicat de pe bancă, m-am dus la vreo trei metri. Mâța a fugit de acolo. El s-a dus la centrală, a luat arma de vânătoare, a încărcat-o și s-a auzit ‘poc’. Pe loc am căzut jos, ca și cum aș fi fost izbit de mașină. Ce a căutat el cu pușca la 3-4 metri de mine? Și mi-a prins și piciorul drept, și piciorul stâng”, a spus botoșăneanul, pentru un post TV.

Potrivit observatornews.ro, Gigi Becali, cunoscut pentru contribuția sa cu sume uriașe la construirea unor chilii românești pe Athos, a fost sunat de călugărul respectiv în urma incidentului.

„Am luat legătura cu Ambulanţa, să o plătesc şi să-l aducă la Bucureşti, să-l externeze din Grecia, ca să avem grijă mai mare de el.

Eu i-am spus călugărului: „Bun, ai permis de port armă”. Că într-adevăr, pe vremuri, călugării aveau arme ca să vâneze mistreţi când era sărăcie şi secetă şi n-aveau mâncare pentru muncitori. Dar acum eu te ajut, numai că ai o obligaţie. Să filmezi când arunci arma în mare şi să-mi arăţi. Accidental a fost, îţi dai seama că n-a vrut să omoare un om”, a dezvăluit Gigi Becali.

Sursă foto: arhivă protv

  • Călugărul care a împușcat un român pe Muntele Athos l-a sunat pe Gigi Becali! Ce i-a spus afaceristului la telefon

related posts

Modifică setările cookies