Cameron Diaz, despre rolul de mamă: “Trăiesc cel mai fericit moment din viața mea!”


Cameron Diaz s-a retras din cinematografie în 2014, când a decis să se dedice întru totul vieții de familie. S-a căsătorit cu rocker-ul Benji Maden un an mai târziu, iar în decembrie 2019 a devenit mamă pentru prima oară, la vârsta de 47 de ani.


A fost extrem de secretoasă în privința sarcinii, iar gurile rele au speculat la un moment dat, că actrița ar fi apelat la o mama surogat. Însă lui Cameron nu-i pasă de gura lumii și din diva care făcea furori pe covorul roșu s-a transformat într-o casnică și o mămică model. Nu duce dorul rochiilor cu trenă sau decoltate și nici a platoului de filmare. 

Cameron a fost zilele trecute invitata lui Noami Campbell în seria “No filter”, postată de supermodel pe Youtube. Întrebată de Noami dacă se gândește să se întoarcă pe platourile de filmare, blonda din “Charlie’s Angels” a răspuns într-o manieră amuzantă. “O să mă întorc și oamenii vor spune ceva de genul «Uite! e o nouă actriță bătrână pe scenă» Niciodată să nu spui niciodată!”, a spus Cameron, lăsând să se înțeleagă că nu exclude posibilitatea unei reveniri pe marele ecran. 

Până atunci însă, Cameron Diaz își dedică tot timpul fetiței sale, Raddix. Aceasta i-a mărturisit prietenei sale ca n-a fost niciodată mai fericită ca acum. “Trăiesc cel mai fericit moment al vieții”, a spus aceasta cu zâmbetul ei molipsitor. 

Cum a primit Cameron Diaz rolul din “Masca”

Actrița a mai povestit și cum a primit primul rol din carieră, cel al superbei Tina Carlyle din Masca, film în care a jucat alături de Jim Carrey. “Am primit rolul când aveam 21 de ani și asta a fost. De fapt, producătorii și-o doreau pe Anna Nicole Smith pentru că eu nu știam să fac mai nimic. Cred că m-au anunțat cu cinci sau 10 zile înainte că rolul este al meu”, a spus Cameron, care s-a apucat imediat de ore de actorie. Actrița a jucat în filme care au avut un succes răsunător în box-office. Printre ele amintim “Sex tape”, “Îngerii lui Charlie”, “Profă rea, dar bună”, “Vacanța”, “Cealaltă femeie” sau “Mary cea cu vino-ncoa”. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Miliția Modei by Costi Diță: ”Bebe Rehxa, un înger de fată”

 

 

 

 

 

  • Cameron Diaz, despre rolul de mamă: “Trăiesc cel mai fericit moment din viața mea!”

related posts

Modifică setările cookies