Camila Cabello, apariție dezinhibată la plajă. Vedeta a dat uitării comentariile răutăcioase legate de corpul său


La 25 de ani, Camila Cabello este una dintre cele mai admirate artiste din showbiz. Pe lângă faptul că e o cântăreață de excepție, este și o actriță foarte talentată.


Mereu în atenția paparazzilor, cântăreața este nelipsită din tabloide la fiecare apariție a sa în public. Mai ales daca este și la plajă :)  Cămila Cabello s-a distrat de minune alături de câteva prietene la malul mării și i-a ignorat cu desăvârșire pe cei care o fotografiau insistent. Vedeta, care a fost victim bullying-ului online din cauza kilogramelor în plus, se simte bine în pielea ei și nu mai bagă în seamă comentariile răutăcioase.

Vedeta recunoaște că a fost demoralizată, însă spune că a luptat cu ea însăși pentru a se accepta așa cum este. “Să fii în război cu propriul corp e o chestie depășită!”

 “M-a durut tare atunci. M-am simțit nesigură pe mine. M-a demoralizat total”, a mărturisit cântăreața.

Vedeta a apelat la terapie că să treacă peste acest moment dificil. Aceasta a postat un filmulet pe TikTok, care a devenit viral, cu peste 17 milioane de vizualizări: “Sunt recunoscătoare pentru corpul pe care îl am…Suntem femei adevărate, cu forme voluptoase, celulită, vergeturi și grăsime… Și trebuie să acceptăm asta!''

La finalul anului trecut, Camila Cabello s-a despărțit de Shawn Mendes, după 2 ani de relație.

“Hey, prieteni. Am luat hotărârea să încheiem relația noastră romantică, dar dragostea față de celalalt, că ființă umană, este la fel de puternică. Ne-am început relația ca cei mai buni prieteni și vom continua să fim așa. Vă apreciem sprijinul”, au scris cei doi pe Instagram.

  • Camila Cabello, apariție dezinhibată la plajă. Vedeta a dat uitării comentariile răutăcioase legate de corpul său

related posts

Modifică setările cookies