Când s-a trezit din comă, a realizat că iubitul a părăsit-o și i-a furat afacerea. Povestea de viață a unei femei puternice


Viața Mariei s-a schimbat radical după un accident cuplit de mașină. Tânăra a petrecut o lună în comă, timp în care iubitul ei și-a trecut afacerea comună pe numele lui și s-a făcut nevăzut. După o asemenea traumă, mulți s-ar da bătuți și ar petrece mult timp în suferință. Maria, în schimb, a luat-o de la zero, cu mult curaj și cu ambiția de a deveni o femeie de succes. 


Povestea Mariei ar putea fi oricând un scenariu de film. Deocamdată, ea este relatată într-o carte cu mai multe povești de viață uimitoare. Tânăra antreprenoare, originară din Sankt Petersburg, a învățat să meargă din nou după un accident în care a suferit multiple fracturi și a stat în comă o lună de zile. Peste toate astea se adaugă și șocul emoțional pe l-a trăit, când a aflat că iubitul ei și partenerul de afaceri a trădat-o. Acesta se afla împreună cu ea în mașină, dar nu a avut de suferit. În 2011, înainte de accident, cei doi au pus pe picioare un business cu haine din blană artificială pentru femei. Maria avea atunci 20 de ani. 

La doar nouă luni de la tragedie, designerul Maria Koshkina a lansat un nou brand. Ajutată de părinți, tânăra a continuat să creeze noi modele de haine de blană artificială și să deschidă magazine. În prezent, compania ei are peste 30 de showroom-uri în toată Rusia, pe lângă platforma online, unde se pot plasa comenzi din diferite țări. Femeia este împotriva sacrificării animalelor pentru producerea hainelor de blană. 

Maria are acum 32 de ani și este o femeie de afaceri de succes. Ea s-a căsătorit și are o fetiță în vârstă de 3 ani. 

„Consider că familia mea este cel mai mare succes din cei 30 de ani ai mei. La 20 de ani nu aș fi înțeles aceste cuvinte și aș fi râs. Soțul, părinții și soacra sunt cele mai de preț persoane pe care le am”, a scris femeia într-o postare de acum 2 ani, când compania ei a împlinit 10 ani. 

Sursă foto: Instagram/ maria.anse

  • Când s-a trezit din comă, a realizat că iubitul a părăsit-o și i-a furat afacerea. Povestea de viață a unei femei puternice

related posts

Modifică setările cookies