Candice Swanepoel arată senzațional în costum de baie! Cum s-a distrat supermodelul pe o plajă din Miami


Candice Swanepoel este una dintre cele mai frumoase femei din lume și se numără și printre cel mai bine plătite supermodele. La cum arată, nici nu e de mirare! Recent, paparazzii au surprins-o la plajă, în Miami, alături de cei doi copii.


Îngeraşul Victoria’s Secret nu-și neglijează rolul de mămică, iar atunci când nu pozează sexy sau nu defilează pe marile podiumuri de modă, se distrează cu cei doi băieți ai ei. 

Candice arată senzațional în costum de baie (Foto: Profimedia)

Zilele trecute, supermodelul de 32 de ani a mers la plajă cu Ariel și Anaca, scrie Daily Mail. Candice arată senzațional în costum de baie și a atras toate privirile de pe plajă. Blonda a purtat un costum negru, din două piese: sutien și bikini. Toată lumea i-a admirat abdomenul tonifiat, picioarele interminabile și posteriorul perfect. 

Vezi cât de bine arată Candice Swanepoel în costum de baie în galeria foto de mai jos

Candice a fost descoperită la 15 ani 

Blondina s-a născut în Mooirivier, Africa de Sud. La vârsta de 15 ani a fost descoperită într-un târg de vechituri din Durban. Din anul 2007 se află la agenția de modă americană Victoria’s Secret.

Candice Swanepoel este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Supermodelul trăieşte o frumoasă poveste iubire cu logodnicul ei, Hermann Nicoli. Cei doi au devenit părinţi prima oară în octombrie 2016, atunci când fotomodelul a născut un băieţel, botezat Anaca Nicoli. La doi ani, în luna iunie, Candice a născut pentru a doua oară, tot un băiețel, pe care l-a botezat Ariel. 

Fotografii: Profimedia/ Instagram

Vezi și VIDEO: Jador a pus ochii pe Ruby! - Trending Review cu Daragiu - episodul 44

 

  • Candice Swanepoel arată senzațional în costum de baie! Cum s-a distrat supermodelul pe o plajă din Miami

related posts

Modifică setările cookies